Home Infodagen

U bent van harte welkom op de USN Infodagen!

Kennis delen vinden wij erg belangrijk bij Unix Support Nederland. Maandelijks komen alle experts van USN tezamen om hun kennis met elkaar, maar ook met te delen. Op uw beurt kunt u ook uw kennis delen met onze specialisten. Iedereen die met Unix werkt, weet dat je vaak meer van elkaar leert dan uit talloze boeken en trainingen. U kunt dus ook uw kennis vergroten door aanwezig te zijn op de leuke maar vooral interessante Infodagen.

USN nodigt daarom u, als onze klant, concurrent, sollicitant of andere geïnteresseerde, uit om ook eens aanwezig te zijn bij de USN Infodag.
De inhoud van de Infodagen zijn meestal Unix, databases, hardware en andere vakgebieden waarin USN zich beweegt. Er worden ook echter vele andere interessante thema's onder de aandacht gebracht; van Kitesurfen tot de Slag bij Jutland.

Een greep uit de voorgaande Infodagen zijn:

Solaris 10
EMC SAN Storage
Ethical Hacking
Netapp introductie
AIX LPAR
Oracle RAC
AIX voor Solaris beheerders
Boeing 737 Flightsimulator training
Amazon Elastic Compute Cloud
Oracle voor Unix beheerders

Heeft u interesse om naar een Infodag te komen? Of wilt u graag iets komen vertellen? Mail dan naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it !

 

USN Infodagen:

31 Infodag 24 mei 2009: Flight Sim Dag
32 Infodag 15 april 2009
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>
Page 4 of 4
Unix Support Nederland
Monitored by Site24x7
Uptime