Home Contact Routebeschrijving

Openbaar vervoer


Het openbaar vervoer brengt je tot op luttele minuten loopafstand van Unix Support Nederland:

* sneltram 51 Richting Westwijk:  van Amsterdam CS/metrostation. Deze lijn gaat via het Amstelstation, RAI, NS-Station Zuid-WTC, naar Amstelveen-Zuid, elke 10 minuten. Uitstappen op halte Uilenstede.

* tram 5: Vertrekt ook van Amsterdam CS en gaat via Leidseplein, NS-Station-Zuid naar Amstelveen-Centrum, elke 10 minuten. Uitstappen op halte Uilenstede.
Ga vervolgens in oostelijke richting. Je komt nu langs Uilenstede en ziet na enkele minuten een 14 verdiepingen-hoog groen-glazen gebouw aan de Laan van Kronenburg 14. Unix Support Nederland is gevestigd op de elfde verdieping, aan de West/Voorkant van het gebouw.

Auto
Vanuit de richtingen Amersfoort (A9) en Utrecht (A2)
Ga naar de A9 richting “Amstelveen” en neem de afslag 4 “Ouderkerk a/d Amstel, Amstelveen”.
Aan het eind van de afslag rechtsaf en meteen linksaf bij de verkeerslichten (Oranjebaan). Vlak voor het viaduct van de Beneluxbaan ga je rechtsaf, richting “Amsterdam, Amstelveen-Noord”. Je rijdt dan op de Beneluxbaan en bij het tweede verkeerslicht sla je rechtsaf richting “Kronenburg”. Op de eerste rotonde ga je rechtdoor (Saskia van Uylenburgweg) en op de tweede rotonde sla je linksaf naar de Laan van Kronenburg. De weg is doodlopend en nummer 14 is het laatste pand aan je rechterhand, net voor de voetgangersbrug.  Zie verder bij 'parkeren'.

Vanuit de richting Amsterdam/Zaanstad (A10): volg Den Haag (A4), en neem de afslag naar de A9 (richting Utrecht). Vanuit de richting Den Haag (A4) en Haarlem (A9): blijf op de A9 of ga naar de A9 richting Utrecht.

Neem de afslag 4 “Ouderkerk a/d Amstel, Amstelveen”.
 Aan het eind van de afslag linksaf en meteen weer linksaf bij de verkeerslichten (Oranjebaan). Vlak voor het viaduct van de Beneluxbaan gaat je rechtsaf, richting “Amsterdam, Amstelveen-Noord”. Je rijdt dan op de Beneluxbaan en bij het tweede verkeerslicht sla je rechtsaf richting “Kronenburg”.
Op de eerste rotonde ga je rechtdoor (Saskia van Uylenburgweg) en op de tweede rotonde sla je linksaf naar de Laan van Kronenburg. De weg is doodlopend en nummer 14 is het laatste pand aan je rechterhand, net voor de voetgangersbrug. Zie verder bij 'parkeren'.


Parkeren
je draait naar rechts de parkeerplaats op en kunt kiezen: rechtdoor voor gratis overdekt parkeren, of linksaf voor gratis onoverdekt parkeren voor de ingang van het gebouw. Tot slot kun je ook langs de weg gratis parkeren. Geen parkeerschijf, geen parkeerwachters, geen parkeermeters. Vier elektrische oplaadpalen zijn op 10 minuten lopen van het gebouw te vinden. kijk hiervoor op www.oplaadpalen.nl en geef deze postcode in: 1183 AS
welkom bij USN!

 
Unix Support Nederland
Monitored by Site24x7
Uptime